top of page

Smarte møbler til ditt prosjekt

Vi bidrar med design og gratis rådgiving. Kontakt oss for en uforpliktende samtale!

Uansett hvor man bor i Norge så øker boligprisene kraftig hvert år. For mange betyr det gjerne mindre areal å boltre seg på, men det trenger ikke nødvendigvis bety at man ikke kan tilby drømmen om eksempelvis både kontor, en ekstra stue, spillrom eller et gjesterom.

Fair Deal Smart Furniture kan hjelpe dere å oppnå optimal arealutnyttelse ved bruk av multifunksjonelle møbler. Dette gjør at dere kan tilby deres kunder det lille ekstra som gjør ditt boligprosjekt enda mer attraktivt, enten du skal selge eller leie ut. Ved utleie oppnår man høyere belegg og bedre priser gjennom at man har flere funksjoner og at man i løpet av minutter har muligheten til å øke antall sengeplasser i rommene man leier ut. Ved salg oppnår man høyere priser da man tilbyr smarte løsninger som sikrer flere funksjoner på samme areal.

Smartfurnitureprosjekt

Fair Deal Smart Furniture er utviklet for at arealene man har skal utnyttes på en mer effektiv og funksjonell måte. Produktene har skandinavisk design, er svært solide og er beregnet for bruk av proffmarkedet som hoteller, studentboliger og andre krevende kunder. Vi har dyktige konsulenter som kan bidra med alt fra planlegging til produksjon og montering. Vår erfaring tilsier at det er lurt å få innspill fra leverandører så tidlig som mulig i prosessen for å oppnå best mulig resultat.

Møbelplatene har ekstra hard kjerne og er av svært god kvalitet. Både trerammene og stålrammene er laget slik at de er overdimensjonert og tåler tung belastning. Ved større bestillinger er det mange muligheter. Farger og struktur på materialene kan tilpasses, og ulike moduler og funksjoner kan kombineres for å få den optimale løsningen for rommet.

Vi har lang erfaring og mange ideer rundt dette som vi gjerne deler med våre kunder for å sikre best mulig utnyttelse og løsning til deres prosjekt.

Ta kontakt med oss dersom du ønsker å se hvilke muligheter dere har med deres prosjekt, uansett størrelse!

SmartFurniture plantegning

Takk for din forespørsel! Du hører fra oss snart.

bottom of page