top of page

Search Results

10 elementer funnet

 • Produkter | Smartfurniture

  Vi har ingen produkter å vise her akkurat nå.

 • Multifunksjonsmøbler | Smartfurniture.no

  SMARTERE UTNYTTELSE AV AREALET Med smarte møbler kan du utnytte rom på en ny unik måte. Ta kontakt, så hjelper vi deg å finne den perfekte løsningen for ditt rom eller prosjekt! Les om hvordan vi kan hjelpe med planleggingen PRODUKTER TRADISJONELLE SENGER Kvalitetsmøbler på nett, rett fra fabrikk! Se våre modeller på moblene.no TIL MOBLENE.NO Nyhet: Quooker Blandebatteri med kokende vann I tillegg til varmt og kaldt vann, som et vanlig blandebatteri, kan Quooker også levere kokende vann rett fra kranen. Dette gjør den perfekt både til rengjøring, matlaging og varme drikker. Se produktene Skreddersydde løsninger til ditt prosjekt Det kan være store fordeler med å tenke smartmøbler så tidlig som mulig i prosessen, slik at du kan oppnå best mulig arealutnyttelse. ​ Vi kan hjelpe med blant annet: Tips og råd Prosjektplanlegging Produkter skreddersydd til deres behov. Produksjon og montering Kontakt oss Anchor 1 UTNYTT PLASSEN PÅ EN SMARTERE MÅTE Gjennomsnittlig boareal per innbygger går stadig nedover. Med å tenke smart vil man kunne utnytte arealet man har til rådighet på best mulig måte. Kontakt oss Send oss en henvendelse +47 901 95 110 post@fairdeal.no Finn oss på facebook

 • Smartbord | Smartfurniture

  Smartbord Vi har ingen produkter å vise her akkurat nå.

 • Prosjekt | Smartfurniture

  Smarte møbler til ditt prosjekt Vi bidrar med design og gratis rådgiving. Kontakt oss for en uforpliktende samtale! Uansett hvor man bor i Norge så øker boligprisene kraftig hvert år. For mange betyr det gjerne mindre areal å boltre seg på, men det trenger ikke nødvendigvis bety at man ikke kan tilby drømmen om eksempelvis både kontor, en ekstra stue, spillrom eller et gjesterom. ​ Fair Deal Smart Furniture kan hjelpe dere å oppnå optimal arealutnyttelse ved bruk av multifunksjonelle møbler. Dette gjør at dere kan tilby deres kunder det lille ekstra som gjør ditt boligprosjekt enda mer attraktivt, enten du skal selge eller leie ut. Ved utleie oppnår man høyere belegg og bedre priser gjennom at man har flere funksjoner og at man i løpet av minutter har muligheten til å øke antall sengeplasser i rommene man leier ut. Ved salg oppnår man høyere priser da man tilbyr smarte løsninger som sikrer flere funksjoner på samme areal. Fair Deal Smart Furniture er utviklet for at arealene man har skal utnyttes på en mer effektiv og funksjonell måte. Produktene har skandinavisk design, er svært solide og er beregnet for bruk av proffmarkedet som hoteller, studentboliger og andre krevende kunder. Vi har dyktige konsulenter som kan bidra med alt fra planlegging til produksjon og montering. Vår erfaring tilsier at det er lurt å få innspill fra leverandører så tidlig som mulig i prosessen for å oppnå best mulig resultat. ​ Møbelplatene har ekstra hard kjerne og er av svært god kvalitet. Både trerammene og stålrammene er laget slik at de er overdimensjonert og tåler tung belastning. Ved større bestillinger er det mange muligheter. Farger og struktur på materialene kan tilpasses, og ulike moduler og funksjoner kan kombineres for å få den optimale løsningen for rommet. ​ Vi har lang erfaring og mange ideer rundt dette som vi gjerne deler med våre kunder for å sikre best mulig utnyttelse og løsning til deres prosjekt. ​ Ta kontakt med oss dersom du ønsker å se hvilke muligheter dere har med deres prosjekt, uansett størrelse! Navn/Firma Epost Telefonnummer Adresse Forespørsel Send Takk for din forespørsel! Du hører fra oss snart.

 • Inspirasjon | Smartfurniture

  Inspirasjon Her finner du bilder av noen av våre smarte løsninger til hjem og kontor. Vi bidrar også med design og gratis rådgiving. Kontakt oss for en uforpliktende samtale!

 • Quooker | Smartfurniture

  Kokende vann rett i krana med Quooker I tillegg til varmt og kaldt vann, som et vanlig blandebatteri, kan Quooker også levere kokende vann rett fra kranen. Dette gjør den perfekt både til rengjøring, matlaging og varme drikker. Ofte kan Quooker erstatte vannkoker og kaffetrakter, som frigjør verdifull benkeplass. Blandebatteriet bruker en 3 eller 7-liters beholder med vann som holder 110 ˚C, skjult under benken. Den passer inn i de fleste underskap og skal bare kobles til strøm og vann. Du kan derfor enkelt installere en Quooker selv om du ikke skal ha nytt kjøkken. En Quooker er enkel å installere, og passer både i nye og eldre kjøkken. ​ ​ Vi har ingen produkter å vise her akkurat nå.

 • Kontakt | Smartfurniture

  Kontaktinformasjon ​ Fair Deal AS Organisasjonsnummer 985500231 Molland 50 4887 Grimstad Sentralbord: +47 90 19 51 10 E-post: post@fairdeal.no ​ Vi kan hjelpe med både små og store prosjekter. Vi har erfaringen, og kunnskapen som trengs for å realisere deres prosjekt. ​ Send oss en forespørsel med kort forklaring av ditt prosjekt, så hører du fra oss. Vi svarer vanligvis innen 1-2 virkedager. ​ Send oss et spørsmål Navn/Firma Epost Telefonnummer Adresse Forespørsel Send Takk for din forespørsel! Du hører fra oss snart.

 • Filmer | Smartfurniture

  Demonstrasjonsfilmer og monteringsguider. Animasjonsfilm Spill video Facebook Twitter Pinterest Tumblr Kopier link Link kopiert Søk etter video... Alle kategorier Alle kategorier Animasjon Monteringsguide Produktdemonstrasjon Smartbord Smartseng Smartsofa Spilles nå 00:23 Spill video Animasjonsfilm Spilles nå 01:47 Spill video Timelapse - Montering av FD03 Spilles nå 00:32 Spill video Demonstrasjonsvideo FD10 Smartseng Spilles nå 00:38 Spill video Fremvisning av FD04. Horisontal smartseng med skrivepult Finner du ikke svar på det du lurte på? ​ Kontakt oss

 • Smartsenger | Smartfurniture

  Smartsenger Vi har ingen produkter å vise her akkurat nå.

bottom of page